Best.møder referat

Referat

Bestyrelsesmøde mandag d. 6. juli 2020 

Dagsorden 

1. Havevandring

Vi koncentrerede os om hækkene på denne havevandring. En del hække var ikke klippet, og der var ikke rent udenfor.  Flere steder manglede, der helt hække. Det blev besluttet, at vi ventede med at gøre noget mere ved haver med uklippede hække, og i stedet for sætte et opslag på hjemmesiden, hvor vi gjorde opmærksom på reglerne vedrørende hækklipning. I de haver, hvor der manglede hæk, skulle der sendes et brev til havelejerne med besked om, at de skulle sørge for en hæk eller anden beplantning ud mod vejen.

 

2. Trailerplads

Jorden skal jævnes, og der skal stabilgrus på. Det tager byggeudvalget sig af. I første omgang vil udvalget få et overblik over, hvad det kommer til at koste, og derefter bliver det taget op igen til næste bestyrelsesmøde. Helle sørger for at tage kontakt til kommunen, sådan at der kan komme klarhed over, hvor stor en del af område, vi må tage i anvendelse til trailerpladsen. Desuden skal Helle forhøre sig om, hvorvidt det er i orden med vores planer om at sætte hegn op, sætte lås på og opkræve en årlig leje af de haveejere, der vil benytte pladsen.

6. Evt.

René vil ordne taget over kiosken og sørge for nye trapezplader til pissoiret.

 

30. juli 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Referat 

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 30. juni 2020                                    

Bestyrelsen har haft sit første møde. På mødet fik vi talt godt igennem om, hvordan det fremtidige arbejde i bestyrelsen skal foregå. Det skal være loyalitet og ærlighed fra alles side. Flertallet bestemmer, og hvis et medlem er meget uenig i en beslutning, kan det blive ført til protokols. Ud ad til skal det altid være bestyrelsens beslutning, der forfægtes. 

Vi fik fordelt de forskellige poster og arbejdsområder. 

Formand – Helle Thorsen. Formanden tager sig af alle kontakter vedr. salg og køb af haver, alt vedrørende økonomi og kontakt ud ad til. 

Næstformand – Jesper Rheder Jensen. Næstformanden træder til, hvis formanden har forfald. 

Sekretær – Vibeke Dalsgård. Sekretæren laver referat fra bestyrelsesmøder, skriver til Havenyt, skriver breve til medlemmer. Som noget nyt vil referater fra bestyrelsesmøder blive lagt ud på hjemmesiden. 

Byggeudvalg – Bo Vitting, Bjarne Sørensen og John Kleiner. Byggeudvalget træder til ved nybyggeri og renovering af gamle huse. 

Daglige drift – Jesper Rheder, René Rasmussen og Bo Vitting. 

Alle henvendelser til bestyrelsen skal foregå skriftligt eller ved personligt fremmøde hos det enkelte bestyrelsesmedlem. 

Havevandring og bestyrelsesmøde – 6. juli 2020 

Havevandring og bestyrelsesmøde – 27. juli 2020

 

 7. juli 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.07 | 16:02

Hejsa
Hjemmediddn bliver løbende opdateret, men grunden til der ikke er nogle haver til salg herinde er at de bliver solgt lyn hurtigt pt.

...
16.07 | 18:53

Hej.
Jeg står og gerne vil købe en kolonihave, men syntes ikke rigtig der er nogen til salg på hjemmesiden.
Eller opdateres den ikke.???
Vh
Jan Munk

...
03.07 | 04:07

Hejsa
Du skriver på Haveforeningen Venezuela Randers 's side.
Så det kan jeg ikke svare på 😉
Prøv at skriv til Venezuela Skanderborg.

...
02.07 | 21:52

Kan jeg blive skrevet på venteliste hos Venezuela Skanderborg ?

...
Du kan lide denne side